Неутрална опрема

Print

 

 

Наша гордост е изработка на врвна неутрална опрема. Според највисоки светски стандарди,без компромиси.

Работни маси (отворени,затворени,со или без полици), садопери, пултови, хауби...

По мерка, по желба, според Вашиот простор, според Вашата потреба.