Пекарска опрема

Print

 

 

Овој сегмент е наша посебна обврска затоа што сме дистрибутери на еден од најголемите светски производители FIMAK.

 

Покрај машините на овој производител во нашиот продажен асортиман може да најдете и ситен инвентар како лопати,платно за потезни апарати,омекнувачи за вода,тепсии,колички од инокс.

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here