ЗА НАС!

Print

Добредојдовте во Гемакс.

 

Започнавме во далечната 1995 година како мала семејна фирма.

И денеска сме семејна фирма.Растеме и го развиваме работењето,постојано учиме и го применуваме наученото во практика.

Насоченост спрема потребите на клиентите и купувачите,квалитетот на производите, комплетност и компетентност на услугата се најважните вредности спрема кои нашата компанија ја мери својата севкупна успешност во  работењето.

Наша обврска е да ги следиме светските трендови,иновации и глобални текови и во склад со нив да ги едуцираме нашите клиенти.

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here