Кафе и барска опрема

Print

 

 

Дистрибуираме квалитетно,дистрибуираме врвно Valentino caffe.

Машини и мелници за еспресо кафе(нови и половни),секако со гаранција за квалитетна работа.Нашиот продажен асортиман секакое надополнет со многу апарати како блендери,миксери,кршачи на лед,ледомати.Наше е задоволството што сме дистрибутери на ALFA машините за перење чаши и садови.

И сервис веднаш,без одложување затоа што Вашиот бар не смее да застане со работа ниту еден момент.

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here