Индустриска хигиена

Print

 

 

Во нашиот продажен асортиман важно место завземаат детергентите и алатките за одржување на хигиена во ХОРЕКА објектите.

Во овој сегмент ги застапуваме светски познатите брендови 3M(алатки и прибор за чистење во големи професионални кујни) и детергент за перење на веш од германскиот бренд NEW MAX.

Се потрудивме да отидеме чекор понатаму.Создадовме наши,македонски детергенти за машинско перење и плакнење на садови,чаши и прибор.Нивниот врвен квалитет се потврдува секојдневно во многу македонски хотели, ресторани и големи кујни.Особено сме горди што почнавме да извезуваме

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here