Месарска опрема

Print

 

 

Моќни машини од производната програма на GARBY.Издржливи до бесконечност.

Месарски ножеви, масати ,сатари, саламорезници, пањеви  и се што е потребно за една квалитетна месарница.Испораката е веднаш и од лагер. 

 

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here