Разладна опрема

Print

 

 

Во соработка со реномираниот производител FAGOR реализиравме голем број проекти.Опремивме пребирливи ресторани,хотели,кујни во детски градинки.

И направивме сопствено производство за комплетно да го заокружиме процесот.

 

 

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here