ПОДРШКА

Print

Со големо задоволство ги спонзорираме младите ракометари на

РК Македонија Ѓорче Петров”.

По двапати освоеното второ место во пионерска конкуренција се надеваме дека во оваа напреварувачка сезона 2013/2014 ќе ја освоиме шампионската титула.

 

 

 

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here