Инокс и абразивни материјали

Print

 

 

За потреби на нашите верни клиенти увезуваме првокласен инокс од најпознатите европски производители.Го имаме во стандардни димензии,а може да испорачаме и по мерки.

Сето тоа е надополнето со палета абразивни материјали за обработка на инокс од најпознатиот светски производител 3М.Моментот е што поседуваме многу напредна абразивна технолгија која ги надминува сите конкурентни фирми. 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here