ПРОМОЦИЈА

Print

Промоција

 

Професионална машина за миење на чаши   1.400 €

 

Професионална машина за миење садови  1.700 €

Горенведените цени се со пресметан ДДВ,со монтажа и гарантен период од 24 месеци.

Промоцијата е валидна за нарачки во Септември и Октомври 2013 година.

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here