СЕРВИС

Print

Да продаваш одлични производи не значи ништго ако немаш одлични постпродажни услуги.

Токму затоа во нашето портфолио значајно место завзема снабдување на клиентите  со оригинални резервни делови за сите типови на машини кои се употребуваат угостителството,пекарската и месарската индустрија.

Нашите технички лица во најбрз можен рок одговараат на било какво барање во областа на сервисирање на професионална опрема и  за секој направен сервис даваме писмена гаранција. 

    
           
                        

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here