Добродојдовте

 

Опрема........

Инокс елементи........

Професионален  сервис.......

Перфектно кафе........

 

Опремуваме  хотели,ресторани,пицерии,кафе барови,слаткарници....

Опремуваме мали и големи пекари,млечни ресторани,сендвичари......

Опремуваме месарници,погони за преработка на месо......

 

Опремување. Тоа е нашата семејна пасија во изминатите четири децении.

И продолжуваме понатаму

За нас е голема чест и привилегија што одвоивте дел од Вашето време да не посетите.Искрено се надеваме дека тука ќе ги најдете одговорите на многу професионални прашања.

 

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here